Thursday, July 10, 2008

..Kite ada Buku Baru..

Ni buku kak nizah hadiahkan untuk sue.. belum baca lagi, baru belek2 je. nanti balik rumah baru baca. terima kasih kak nizah. dlm buku ni kak nizah ada tulis smthing yg buat sue bfikir sjenak

"my Dear sue,
lelaki itu prosa alam, perempuan sajaknya. cinta itu lagu dan perkahwinan orkestranya,
jangan ragu untuk membina masjid, yakinlah ALLAH itu maha mengetahui"

Ni pon buku kak Nizah kasi.. Baru baca sikit malam td. Terima kasih kak. Rasanya dh lama sgt sue xbaca buku2 mcm ni. Now dh kembali pd khidupan yg normal so i have more time untuk membaca kembali. pada kawan2 terima kasih atas sokongan anda.. mmuuuaaaahhhh2 sikit hehehe.. Bak kata kawan lama sue pengalaman akan lebih mematangkan kite..



9 comments:

Gee said...

baca baca.. jgn tak baca.. :D

zool irfan said...

ya, kena baca tu..
baca cara nak melayan somi time malam tu yg penting..

sue cipot said...

sis gee-- ok sis balik ni mmg kena membaca pon nie..

abg zooll -- mak aiii yg tu ker yg paling penting?

Kakak Tiri said...

Ni buku baru ke buku second hand?? Hehehehhe...

aku la ros said...

nak baca.. tp lum smpai seru lagi aaa.. hehehe

sue cipot said...

buku ni kak nizah dh baca then dia ckp best & sesuai untuk sue yg sllu emo & xyakin dgn apa yg sue ada...

SPAZZO said...

wah! rajinnye ;)
kalau i tiap2 hari 1st page je la.. lepas tu tertido.. hehehehe

Si Tukang Karut said...

wah buku...dugaan baca buku ugama selalu tertido...biler nak game...LOL tu momi lah citer hantu laju jerr...

fizzzy said...

sue..tak tahulah kenapa aku rasa nak gelak guling2 :p !!!